Filetto di rombo allo champagne con gratin dauphinois

Filetto di rombo allo champagne con gratin dauphinois

4.0 2 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
4 porzioni

Składniki

Gratin di patate dauphinois
  • di patate
    800 g
  • di Gruviera a tocchetti
    200 g
  • di latte intero
    300 g
  • di noce moscata
    1 pizzico
  • di panna da cucina
    200 g
  • di sale
    1 pizzico
  • uova
    2
  • burro q.b.
Salsa allo champagne
  • di senape
    40 g
  • di Champagne
    200 g
  • di formaggio fresco spalmabile
    60 g
Rombo
  • di acqua
    500 g
  • filetti di rombo
    4
  • di sale
    2 pizzichi
  • di pepe
    2 pizzichi

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 910.8 kcal / 3810.6 kJ
Białko 57.7 g
Tłuszcz 50.2 g
Węglowodany 46.8 g
Błonnik 3.7 g
Tłuszcz nasycony 27 g
Sód 1065.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...