Wersje kompatybilne
Filetto di rombo allo champagne con gratin dauphinois
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Gratin di patate dauphinois
- 800 g di patate
- 200 g di Gruviera a tocchetti
- 300 g di latte intero
- 1 pizzico di noce moscata
- 200 g di panna da cucina
- 1 pizzico di sale
- 2 uova
- burro q.b.
Salsa allo champagne
- 40 g di senape
- 200 g di Champagne
- 60 g di formaggio fresco spalmabile
Rombo
- 500 g di acqua
- 4 filetti di rombo
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3810.6 kJ / 910.8 kcal
- Białko
- 57.7 g
- Węglowodany
- 46.8 g
- Tłuszcz
- 50.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 27 g
- Błonnik
- 3.7 g
- Sód
- 1065.3 mg
Alternatywne przepisy
Blinis con burrata e scampi
1sa
Baccalà alla veneziana con polenta
1 godz. 45 min
Salsa olandese
30 Min
Insalata di verdure con marinata al lime
15 Min
Filetti di salmone con grano saraceno e asparagi
40 Min
Salsa mojo verde
10 Min
Lenticchie al curry e zucca al vapore
1sa 15 dk
Salmone con salsa al mango, taccole e carote
1sa
Salmone con noodles di zucchine
25 Min
Chawan mushi
35 dk
Salmone, asparagi e riso al Varoma
45 dk
Tacos di pollo "al pastor"
50 dk