Filetto di rombo allo champagne con gratin dauphinois
TM6 TM5 TM31

Filetto di rombo allo champagne con gratin dauphinois

4.0 (2 oceny)

Składniki

Gratin di patate dauphinois

  • 800 g di patate
  • 200 g di Gruviera a tocchetti
  • 300 g di latte intero
  • 1 pizzico di noce moscata
  • 200 g di panna da cucina
  • 1 pizzico di sale
  • 2 uova
  • burro q.b.

Salsa allo champagne

  • 40 g di senape
  • 200 g di Champagne
  • 60 g di formaggio fresco spalmabile

Rombo

  • 500 g di acqua
  • 4 filetti di rombo
  • 2 pizzichi di sale
  • 2 pizzichi di pepe

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
3810.6 kJ / 910.8 kcal
Białko
57.7 g
Węglowodany
46.8 g
Tłuszcz
50.2 g
Tłuszcz nasycony
27 g
Błonnik
3.7 g
Sód
1065.3 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy