Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 échalotes grises, de petite taille
- 60 g de vin blanc sec
- 220 g de beurre demi-sel, très froid
- du poivre moulu
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 876 kJ / 213 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 1 g
- Tłuszcz
- 23 g
Alternatywne przepisy
Filet de sandre au beurre blanc
45 min
Sauce beurre blanc
20min
Cabillaud chorizo-tomate
25 min
Sauce beurre blanc
20min
Sauce béarnaise
20min
Sauce hollandaise
15min
Rillettes de maquereau
1h 30min
Mini-feuilletés d’andouille et pomme, sauce au camembert
1h 25 min
Beurre blanc
20min
Pâte à galette
1h 15 min
Sauce béarnaise Mode Sauce
20min
Coquille Saint-Jacques gratinée
45 min