Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 échalotes grises, de petite taille
- 60 g de vin blanc sec
- 220 g de beurre demi-sel, très froid
- du poivre moulu
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 876 kJ / 213 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 1 g
- Tłuszcz
- 23 g
Alternatywne przepisy
Palourdes et amandes farcies
40min
Gâteau de galettes de blé noir saumon-roquette
40min
Sauce béarnaise
20min
Sauce beurre blanc
20min
Sauce beurre blanc
20min
Pâte à galette
1h 15min
Beurre blanc
20min
Mini-feuilletés d’andouille et pomme, sauce au camembert
1sa 25 dk
Sauce bordelaise
45min
Parmentier de canard aux oignons
50min
Rillettes de maquereau au fromage frais et aux herbes
1h
Sauce béarnaise Mode Sauce
20min