Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 2 gousses d'ail
- 1 branche de thym frais, effeuillée
- 1 branche de romarin frais, effeuillée
- 2 feuilles de laurier déshydratées
- 30 g d'huile d'olive
- 100 g de tomates séchées
- 1 c. à soupe de concentré de tomate
- 1500 g de tomates bien mûres, coupées en morceaux
- 1 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 219.9 kJ / 52.6 kcal
- Białko
- 1.9 g
- Węglowodany
- 4.6 g
- Tłuszcz
- 2.3 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gelée de framboise
6h
Confiture de fraises
6h
Confiture de prunes à l'armagnac
6h
Confiture d'abricots
6h
Gelée et pâte de coing
24h
Chutney de figues
4 godz.
Coulis de tomates aux herbes de Provence
1 godz.
Confiture de tomates vertes
24h
Gelée de coing et pâte de fruits
72 Std.
Gelée de groseille
35min
Gelée de fruits rouges
2h 45min
Confiture de figues
1h 30min