Zucca con condimento di guanciale al balsamico a Cottura Lenta

Zucca con condimento di guanciale al balsamico a Cottura Lenta

2.9 8 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 4 godz. 30 min
4 porzioni

Składniki

  • 700 g di polpa di zucca a pezzi (1x3x6 cm)
  • 1200 g di acqua
  • 1 rametto di rosmarino fresco gli aghi lavati
  • 5 g di sale
  • 10 g di olio extravergine di oliva
  • 80 g di guanciale a listarelle
  • 20 g di aceto balsamico

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 180.8 kcal / 756.5 kJ
Białko 4.1 g
Tłuszcz 14.1 g
Węglowodany 11.5 g
Błonnik 0.9 g
Tłuszcz nasycony 0.4 g
Sód 1.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...