![Zucca con condimento di guanciale al balsamico a Cottura Lenta Zucca con condimento di guanciale al balsamico a Cottura Lenta](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/e34ce1bc-7f57-4b66-b477-35b3e117c338/Derivates/39fa9b2c-2130-4ee3-958e-8f8d75a907c6.jpg)
Wersje kompatybilne
Zucca con condimento di guanciale al balsamico a Cottura Lenta
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 700 g di polpa di zucca a pezzi (1x3x6 cm)
- 1200 g di acqua
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati
- 5 g di sale
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 80 g di guanciale a listarelle
- 20 g di aceto balsamico
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 756.5 kJ / 180.8 kcal
- Białko
- 4.1 g
- Węglowodany
- 11.5 g
- Tłuszcz
- 14.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.4 g
- Błonnik
- 0.9 g
- Sód
- 1.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Castagne lesse
55min
Pere a Cottura Lenta con salsa al cioccolato
4h 30min
Zucca al curry
45min
Panna montata al frutto della passione
5 min
Zucca sottovuoto con pinoli e uvetta
45min
Polpette al sugo a Cottura Lenta
3 Std. 40 Min
Cipolle brunite (200 g)
25min
Fagiolini insaporiti
25min
Melanzane insaporite (200 g)
30min
Peperoni insaporiti (200 g)
20min
Funghi insaporiti (300 g)
25min
Melanzane insaporite (400 g)
35min