
Urządzenia i Akcesoria
Zucca con condimento di guanciale al balsamico a Cottura Lenta
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 4 godz. 30 min
4 porzioni
Składniki
-
700 g di polpa di zucca a pezzi (1x3x6 cm)
-
1200 g di acqua
-
1 rametto di rosmarino fresco gli aghi lavati
-
5 g di sale
-
10 g di olio extravergine di oliva
-
80 g di guanciale a listarelle
-
20 g di aceto balsamico
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
180.8 kcal /
756.5 kJ
Białko
4.1 g
Tłuszcz
14.1 g
Węglowodany
11.5 g
Błonnik
0.9 g
Tłuszcz nasycony
0.4 g
Sód
1.8 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Cottura Lenta
33 Przepisy
Włochy
Włochy