Urządzenia i Akcesoria
Soy-Free Tofu with Sriracha Sauce
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
5 portions
Składniki
Soy-Free Tofu
-
dried chickpeas11 oz
-
salt1 tsp
-
garlic powder1 tsp
-
ground turmeric1 tsp
-
ground cumin1 tsp
-
water26 ½ oz
-
vegetable oil3 oz
Sriracha Dipping Sauce
-
garlic cloves2
-
fresh ginger peeled1 oz
-
sriracha sauce4 oz
-
lime juice4 oz
-
water2 oz
-
maple syrup1 ½ oz
-
lettuce10 oz
-
bean sprouts10 oz
-
carrots julienned12 oz
-
mixed bell peppers, red and yellow julienned12 oz
-
purple cabbage julienned8 oz
-
sugar snap peas4 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1077 mg
Białko
21 g
Kalorie
2335 kJ /
558 kcal
Tłuszcz
23 g
Błonnik
14 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
71 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Meal Prep
9 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Chili and Peanut Noodles with Tofu and Chili Garlic Oil
30min
Vegan Green Pea Fritters
20min
Vegan "Beefy" Burger
1h 40min
Vegan "Crab" Cakes
1h 10min
BBQ Pulled Jackfruit with Coleslaw
30min
Chaga Mushroom Latte
15min
Vegan Huevos Rancheros
4h 45min
Black Bean Walnut Patties
35min
Golden Oatmeal
10min
Tofu Ramen Bowl
55min
Vegetarian Chili
50min
Vegan walnut and black bean burger
4h 40min