Urządzenia i Akcesoria
Gluten-Free Seed Bread
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
12 portions
Składniki
-
non-stick cooking spray
-
long-grain brown rice4 oz
-
white basmati rice4 oz
-
millet2 ½ oz
-
cassava flour5 oz
-
salt1 ½ tsp
-
xanthan gum2 tsp
-
dried instant yeast1 packet/envelope
-
brown sugar1 oz
-
mixed seeds (flax, sesame , pepitas)1 ½ oz
-
water divided34 oz
-
extra virgin olive oil1 oz
-
apple cider vinegar1 tbsp
-
large eggs2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
332 mg
Białko
5 g
Kalorie
791 kJ /
189 kcal
Tłuszcz
4 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
33 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Gluten-Free Bagels
1 godz. 50 min
Coconut Butter
5 min
Gluten-Free Rolls
1 godz. 20 min
Chicken Liver Mousse (Chris Cosentino)
9 godz. 5 min
Chocolate Avocado Cake (Bill Yosses)
2 godz. 40 min
Rice Milk
10 min
Almond Dip
10 min
Gluten Free Date, Apple and Walnut Tea Bread
1 godz.
Gluten and Grain Free Dinner Rolls
1 godz. 20 min
Gluten Free Focaccia Bread
1 godz.
Gluten-Free Bread
1 godz. 50 min
Seedy Almond Low Carb Bread
1 godz.