Gluten-Free Seed Bread
TM5 TM6

Gluten-Free Seed Bread

4.0 (5 ocen)

Składniki

  • non-stick cooking spray
  • 4 oz long-grain brown rice
  • 4 oz white basmati rice
  • 2 ½ oz millet
  • 5 oz cassava flour
  • 1 ½ tsp salt
  • 2 tsp xanthan gum
  • 1 packet/envelope dried instant yeast
  • 1 oz brown sugar
  • 1 ½ oz mixed seeds, (flax, sesame , pepitas)
  • 34 oz water, divided
  • 1 oz extra virgin olive oil
  • 1 tbsp apple cider vinegar
  • 2 large eggs

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
791 kJ / 189 kcal
Białko
5 g
Węglowodany
33 g
Tłuszcz
4 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Błonnik
1 g
Sód
332 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy