Gluten-Free Seed Bread

Gluten-Free Seed Bread

4.2 6 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
12 portions

Składniki

  • non-stick cooking spray
  • long-grain brown rice
    4 oz
  • white basmati rice
    4 oz
  • millet
    2 ½ oz
  • cassava flour
    5 oz
  • salt
    1 ½ tsp
  • xanthan gum
    2 tsp
  • dried instant yeast
    1 packet/envelope
  • brown sugar
    1 oz
  • mixed seeds (flax, sesame , pepitas)
    1 ½ oz
  • water divided
    34 oz
  • extra virgin olive oil
    1 oz
  • apple cider vinegar
    1 tbsp
  • large eggs
    2

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 189 kcal / 791 kJ
Białko 5 g
Tłuszcz 4 g
Węglowodany 33 g
Błonnik 1 g
Tłuszcz nasycony 3 g
Sód 332 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...