Urządzenia i Akcesoria
Sausage Stuffed Kabocha
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 45 min
12 portions
Składniki
-
1 small sugar pumpkin, (3-5 lbs)kabocha squash (3-5 lbs)1
-
non-stick cooking spray
-
day old bread cubed (½ in)10 oz
-
Parmesan cheese in pieces1 oz
-
bread crumbs1 oz
-
purple onion in pieces8 oz
-
carrot in pieces3 oz
-
celery in pieces3 oz
-
olive oil½ oz
-
fresh sage leaves to taste3
-
salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
rainbow chard halved lengthwise, in pieces (½ in.)4 oz
-
Italian sausage casings removed, broken in pieces8 oz
-
dried cranberries2 oz
-
pine nuts2 oz
-
Dijon mustard1 tsp
-
maple syrup (opcjonalnie)1 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
9 g
Kalorie
1092 kJ /
261 kcal
Tłuszcz
11 g
Błonnik
4 g
Węglowodany
35 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Marinara Sauce
40 min
Cauliflower Stuffing for Hedonists (Bill Yosses)
55 min
Eggplant "Meatballs" with Romesco Sauce
2 godz. 45 min
Lemon Caper Asparagus
25 min
Texas White Bean Salad
15 min
Mushroom Risotto
30 min
Cauliflower Steaks
45 min
Acorn Squash Gratin
1 godz. 55 min
Mini Crab cakes with Cilantro Pesto
1 godz.
Baba Ghanoush
1 godz. 30 min
Thai Peanut Crunch Salad
30 min
Thai Coconut Lemongrass Chicken Soup
50 min