Urządzenia i Akcesoria
Sausage Stuffed Kabocha
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 45 min
12 portions
Składniki
-
1 small sugar pumpkin, (3-5 lbs)kabocha squash (3-5 lbs)1
-
non-stick cooking spray
-
day old bread cubed (½ in)10 oz
-
Parmesan cheese in pieces1 oz
-
bread crumbs1 oz
-
purple onion in pieces8 oz
-
carrot in pieces3 oz
-
celery in pieces3 oz
-
olive oil½ oz
-
fresh sage leaves to taste3
-
salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
rainbow chard halved lengthwise, in pieces (½ in.)4 oz
-
Italian sausage casings removed, broken in pieces8 oz
-
dried cranberries2 oz
-
pine nuts2 oz
-
Dijon mustard1 tsp
-
maple syrup (opcjonalnie)1 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
9 g
Kalorie
1092 kJ /
261 kcal
Tłuszcz
11 g
Błonnik
4 g
Węglowodany
35 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
White Bean and Pumpkin Soup
35 min
Semifreddo with Marsala and Amaretti
6 godz. 45 min
Southwest Quinoa
40 min
Leek Pie
1 godz. 45 min
Baba Ghanoush
1 godz. 30 min
Hawaiian Coleslaw
15 min
Artichoke and Butterbean Dip
10 min
Cauliflower with Pea Purée
40 min
Ratatouille with Pecorino
1 godz. 5 min
Curry, Ginger Kabocha Squash Soup
50 min
Berry Clafoutis (Anna)
1 godz. 35 min
Spicy Asian Snow Peas
25 min