Urządzenia i Akcesoria
Frittelle all’uvetta
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 30 min
20 pezzi
Składniki
-
50 g zucchero
-
2 albumi
-
90 g di latte
-
140 g farina
-
1 uovo
-
80 g di uvetta precedentemente ammollata in acqua
-
olio di arachidi
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 20 pezzi
Sód
221 mg
Białko
32.6 g
Kalorie
4895.3 kJ /
1170 kcal
Tłuszcz
17.2 g
Błonnik
6.8 g
Tłuszcz nasycony
4.2 g
Węglowodany
225.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Torta russa di Verona
2 godz.
Focaccia dolce veneta (Fugassa)
7 godz.
Gnocchi de' susini
1 godz.
Fugassa veneta
4 godz.
Crostata di pere
1 godz. 40 min
Torta con uva fragola
1 godz. 40 min
Frittelle di ricotta e zafferano (Arrobiolus sarde)
1 godz. 15 min
Fritole veneziane
2 godz. 40 min
Gnocco al forno con i ciccioli
4 godz. 50 min
Salame di cioccolato al mascarpone
3 godz. 15 min
Krapfen ripieni alla confettura di albicocche
2 godz. 30 min
Frittelle di mele e arancia
1 godz. 5 min