
Urządzenia i Akcesoria
Torta banana e cioccolato glassata alla ricotta
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
10 porzioni
Składniki
Base
-
di burro a pezzi200 g
-
di zucchero170 g
-
di essenza di vaniglia½ cucchiaino
-
uova2
-
di banane (2 banane), la polpa schiacciata100 g
-
di latte130 g
-
di aceto1 cucchiaio
-
di farina tipo 00250 g
-
di cacao in polvere50 g
-
di lievito in polvere per dolci1 bustina
Glassa alla ricotta
-
di zucchero180 g
-
di ricotta75 g
-
di burro a pezzi50 g
-
di essenza di vaniglia½ cucchiaino
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
470 kcal /
1967 kJ
Białko
6.8 g
Tłuszcz
24.7 g
Węglowodany
58.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Buon compleanno
10 Przepisów
Włochy
Włochy