
Urządzenia i Akcesoria
Biscottini alle mandorle (senza glutine)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
30 pezzi
Składniki
-
di farina senza glutine per pasta e pizza160 g
-
di amido di mais (maizena) consentito da prontuario50 g
-
di zucchero grezzo di canna100 g
-
di mandorle tritate50 g
-
di sale1 pizzico
-
uovo1
-
di burro a temperatura ambiente e a pezzi150 g
-
di estratto di vaniglia naturale1 cucchiaino
Terminare la preparazione
-
albume leggermente sbattuto1
-
di mandorle a lamelle70 g
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Kalorie
101 kcal /
424 kJ
Białko
1.89 g
Tłuszcz
6.64 g
Węglowodany
8.53 g
Błonnik
0.67 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Senza glutine
10 Przepisów
Włochy
Włochy