Biscottini alle mandorle (senza glutine)

Biscottini alle mandorle (senza glutine)

4.6 34 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
30 pezzi

Składniki

  • di farina senza glutine per pasta e pizza
    160 g
  • di amido di mais (maizena) consentito da prontuario
    50 g
  • di zucchero grezzo di canna
    100 g
  • di mandorle tritate
    50 g
  • di sale
    1 pizzico
  • uovo
    1
  • di burro a temperatura ambiente e a pezzi
    150 g
  • di estratto di vaniglia naturale
    1 cucchiaino
Terminare la preparazione
  • albume leggermente sbattuto
    1
  • di mandorle a lamelle
    70 g

Wartości odżywcze na 1 pezzo

Kalorie 101 kcal / 424 kJ
Białko 1.89 g
Tłuszcz 6.64 g
Węglowodany 8.53 g
Błonnik 0.67 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...