Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g di farina tipo 00
- 1 cucchiaino raso di bicarbonato di sodio per uso alimentare
- 1 cucchiaino di sale
- 250 g di acqua
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1234 kJ / 295 kcal
- Białko
- 9.5 g
- Węglowodany
- 67 g
- Tłuszcz
- 0.6 g
- Błonnik
- 2.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pasta all'uovo
1 godz.
Piadina romagnola
15 min
Tortellini alla bolognese
1 godz. 20 min
Passatelli
45 min
Tortelli verdi
3h 30min
Torta di tagliolini
4小时
Cappelletti reggiani
2 Std.
Crescia al formaggio
3 godz. 10 min
Gnocchi al sugo di anatra
2 Std.
Piadina romagnola farcita
55 min
Ciambella romagnola
1 godz.
Tigelle
3sa 50 dk