Urządzenia i Akcesoria
Jiao zi (Chinese dumplings)
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 50 min
30 pieces
Składniki
-
Chinese cabbage (wombok) cut into pieces (5 cm)200 g
-
celery cut into pieces40 g
-
spring onions/shallots trimmed and cut into pieces40 g
-
salt1 ½ tsp
-
mince (pork, chicken or beef)250 g
-
sesame oil1 tsp
-
vegetable oil1 tbsp
-
oyster sauce1 tbsp
-
white sugar1 tsp
-
light soy sauce1 tsp
-
ground white pepper½ tsp
-
Shaoxing wine (Chinese cooking wine)2 tsp
-
dumpling wrappers (30 pieces - see Tips)1 package
-
water
-
water600 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
177.5 mg
Białko
2.1 g
Kalorie
148.6 kJ /
35.4 kcal
Tłuszcz
1.7 g
Błonnik
0.2 g
Tłuszcz nasycony
0.4 g
Węglowodany
2.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Wonton soup
1 Std.
Char siu bao pork buns
6 Std. 35 Min
Steamed pork buns (baozi)
2 Std. 30 Min
Pork gyoza with soy dipping sauce
1 Std.
Wonton soup (pork)
45 Min
Gozleme
1 Std. 40 Min
Pork and prawn dumplings
55 Min
Steamed cabbage and pork dumplings
1 Std. 35 Min
Cha gio (spring rolls)
55 Min
Okonomiyaki
30 Min
Sticky bottom dumplings (Brett McGregor)
1 Std.
Yang zhou chao fan (Chinese “fried" rice)
35 Min