Urządzenia i Akcesoria
Jiao zi (Chinese dumplings)
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 50 min
30 pieces
Składniki
-
Chinese cabbage (wombok) cut into pieces (5 cm)200 g
-
celery cut into pieces40 g
-
spring onions/shallots trimmed and cut into pieces40 g
-
salt1 ½ tsp
-
mince (pork, chicken or beef)250 g
-
sesame oil1 tsp
-
vegetable oil1 tbsp
-
oyster sauce1 tbsp
-
white sugar1 tsp
-
light soy sauce1 tsp
-
ground white pepper½ tsp
-
Shaoxing wine (Chinese cooking wine)2 tsp
-
dumpling wrappers (30 pieces - see Tips)1 package
-
water
-
water600 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
177.5 mg
Białko
2.1 g
Kalorie
148.6 kJ /
35.4 kcal
Tłuszcz
1.7 g
Błonnik
0.2 g
Tłuszcz nasycony
0.4 g
Węglowodany
2.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Wonton soup (pork)
45 min
Wonton wrappers
55 min
Xian rou bao zi (steamed pork buns)
2 godz. 30 min
Dim sum 'Shao mai'
2 godz.
Steamed cabbage and pork dumplings
1 godz. 35 min
Prawn dumplings (xia jiao)
1 godz. 15 min
Pork and prawn dumplings
55 min
Cha gio (spring rolls)
55 min
Wonton soup
1 godz.
Teriyaki sauce
25 min
Pork gyoza with soy dipping sauce
1 godz.
Gua bao (braised pork belly in bao buns)
2 godz.