Mini chicken pies
TM6 TM5 TM31

Mini chicken pies

4.7 (135 ocen)

Składniki

  • 500 g water
  • 2 tsp Chicken stock paste (see Tips)
  • 400 g skinless chicken thigh fillets, cut into pieces (4 x 4 cm)
  • 80 g brown onion, cut into halves
  • 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
  • 40 g salted butter
  • 40 g plain flour
  • 40 g full cream milk
  • ½ tsp salt
  • 1 pinch ground black pepper
  • 5 sheets ready-made puff pastry (see Tips)
  • 1 egg, lightly beaten

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
821.3 kJ / 195.5 kcal
Białko
6.6 g
Węglowodany
15.9 g
Tłuszcz
11.5 g
Tłuszcz nasycony
6.3 g
Błonnik
1.6 g
Sód
223.1 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy