
Urządzenia i Akcesoria
Mini chicken pies
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
20 portions
Składniki
-
water500 g
-
Chicken stock paste (see Tips)2 tsp
-
skinless chicken thigh fillets cut into pieces (4 x 4 cm)400 g
-
brown onion cut into halves80 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
salted butter40 g
-
plain flour40 g
-
full cream milk40 g
-
salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
ready-made puff pastry (see Tips)5 sheets
-
egg lightly beaten1
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
195.5 kcal /
821.3 kJ
Białko
6.6 g
Tłuszcz
11.5 g
Węglowodany
15.9 g
Błonnik
1.6 g
Tłuszcz nasycony
6.3 g
Sód
223.1 mg