Urządzenia i Akcesoria
Butterscotch sauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
6 portions
Składniki
-
unsalted butter cut into pieces60 g
-
brown sugar140 g
-
pouring (whipping) cream150 g
-
natural vanilla extract1 ½ tsp
-
sea salt flakes to taste¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
0.2 g
Kalorie
290.8 kJ /
69.2 kcal
Tłuszcz
4.9 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
6.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Bread and butter pudding
1 Std. 15 Min
"To die for" mini pavlovas (TM6)
2 Std. 40 Min
Chocolate ganache
20 Min
Harlequin custard (TM6)
15 Min
Harlequin custard
10 Min
Chocolate sauce
20 Min
Kuih Semprit (Custard Cookies)
50 Min
Sous vide strawberries with white chocolate mousse (TM5)
2 Std.
Whole orange cake with spiced syrup
2 Std. 20 Min
Mac & cheese cups
1 Std. 15 Min
Salted caramel sauce
40 Min
Cream cheese frosting
5 Min