Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 5 brins de persil plat frais, équeutés
- ½ bouquet de cerfeuil frais (les feuilles seulement)
- 30 g de beurre
- 12 œufs
- 2 pincées de sel
- 45 g de crème fraîche épaisse
- 1 pincée de poivre moulu
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 843 kJ / 202 kcal
- Białko
- 13 g
- Węglowodany
- 1 g
- Tłuszcz
- 16 g
Alternatywne przepisy
Œufs brouillés au chèvre et pesto de menthe
30min
Œufs brouillés aux asperges
35min
Œufs brouillés au saumon fumé
20 Min
Ravioli vapeur à la crevette
45min
Œufs brouillés au pesto de menthe
25 Min
Œufs brouillés, asperges et tartines
25 Min
Risotto (Escale gourmande)
30min
Œufs brouillés aux asperges et au bacon
40min
Œufs brouillés à la florentine
35min
Risotto parmesan, olive et zeste de citron
35min
Œufs mollets à la dijonnaise
25 Min
Coquillettes au jambon, petits pois et menthe
20 Min