Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 5 brins de persil plat frais, équeutés
- ½ bouquet de cerfeuil frais (les feuilles seulement)
- 30 g de beurre
- 12 œufs
- 2 pincées de sel
- 45 g de crème fraîche épaisse
- 1 pincée de poivre moulu
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 843 kJ / 202 kcal
- Białko
- 13 g
- Węglowodany
- 1 g
- Tłuszcz
- 16 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Œufs pochés aux épinards crémeux
1h 20min
Œufs brouillés aux asperges et au bacon
40min
Œufs brouillés, asperges et tartines
25min
Œufs cocotte aux petits pois, asperges et jambon
35min
Œufs mollets à la dijonnaise
25min
Œuf brouillé au saumon fumé
20 min
Œufs brouillés au chèvre et pesto de menthe
30min
Œufs Benedict light
50min
Œufs brouillés aux asperges
35min
Œufs Bénédicte
45min
Œufs brouillés à la florentine
35min
Spaghettoni à la carbonara
20 min