Œufs brouillés aux fines herbes

Œufs brouillés aux fines herbes

2.9 269 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
6 portions

Składniki

  • 5 brins de persil plat frais équeutés
  • ½ bouquet de cerfeuil frais (les feuilles seulement)
  • 30 g de beurre
  • 12 œufs
  • 2 pincées de sel
  • 45 g de crème fraîche épaisse
  • 1 pincée de poivre moulu

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 13 g
Kalorie 843 kJ / 202 kcal
Tłuszcz 16 g
Węglowodany 1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji

Może spodoba Ci się również...