Geröstete Leber

Geröstete Leber

4.5 226 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
2 Portionen

Składniki

  • Petersilie Blättchen abgezupft
    1 Bund
  • Öl
    35 g
  • Zwiebeln in Spalten oder Scheiben (1 cm)
    200 g
  • Schweineleber
    300 - 400 g
    Kalbsleber
  • Maisstärke
    1 TL
  • Salz
    ½ TL
  • Majoran, getrocknet
    4 TL
  • Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
    2 - 3 TL
  • Essig
    1 TL
  • Wasser
    100 g
  • Pfeffer, frisch gemahlen
    2 - 3 Prisen
  • Butter kalt in Stücken
    20 g

Wartości odżywcze na 1 Portion

Kalorie 489 kcal / 2042 kJ
Białko 37 g
Tłuszcz 32.3 g
Węglowodany 13.1 g
Błonnik 3.4 g
Tłuszcz nasycony 8.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...