Rosemary Polenta with Mushrooms
TM6 TM5

Rosemary Polenta with Mushrooms

4.0 (16 ocen)

Składniki

  • 2 oz Gruyère cheese
  • 64 oz vegetable broth
  • 10 ½ oz yellow cornmeal, medium grind, or coarse grind (see Tip)
  • 2 oz heavy whipping cream
  • 2 sprigs fresh rosemary, leaves only
  • 4 oz shallots, halved
  • 1 oz extra virgin olive oil
  • 1 garlic clove
  • ¼ tsp dried chili flakes, to taste
  • 16 oz baby portobello mushrooms, quartered
    lub 16 oz cremini mushrooms, quartered
  • 1 tbsp balsamic vinegar
  • 1 tsp salt
  • ¼ tsp ground black pepper
  • 1 tsp sugar
  • 2 oz unsalted butter, cut into pieces
  • 8 oz goat cheese, crumbled
  • 2 - 3 oz baby arugula, to serve

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2330 kJ / 557 kcal
Białko
17 g
Węglowodany
51 g
Tłuszcz
32 g
Tłuszcz nasycony
18 g
Błonnik
4 g
Sód
1331 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy