![Rice Salad with Eggs and Tuna Fish Rice Salad with Eggs and Tuna Fish](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/1C870D9F-1F23-4F03-91D7-C3D8760B2B05/Derivates/1F65C235-AF11-43D3-BF13-9DB84277B649.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 42 oz water
- 1 tsp salt, plus extra to taste
- 9 oz long-grain white rice (12-16 minutes cooking time)
- 2 large eggs
- 4 oz carrots, diced
- 10 oz zucchini, diced
- 3 ½ oz frozen peas
- 6 oz tuna, canned, in oil (weight includes oil), drained and flaked
- 3 ½ oz black or green olives, pitted, whole or chopped
- ½ - 1 oz pickles (gherkins), cut into slices
- 1 sprig fresh mint, leaves only
- 1 tbsp extra virgin olive oil
-
1 - 2
tsp vinegar (opcjonalnie)
lub 1 - 2 tsp lemon juice (opcjonalnie) - 7 cherry tomatoes, halved or quartered
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1788.9 kJ / 427.6 kcal
- Białko
- 20.1 g
- Węglowodany
- 62.8 g
- Tłuszcz
- 10.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.3 g
- Błonnik
- 5 g
- Sód
- 971.9 mg
Alternatywne przepisy
Lentil Moussaka
2h 20min
Asian-Style Rice with Eggs and Vegetables
30min
Orzo with Salmon, Green Beans and Avocado Sauce
40min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40min
Cod with Citrus Butter
50 Min
Pasta Salad with Trout and Vegetables
45 Min
Vegetable Soup
35 Min
Asparagus and Ham Rotelle
40min
Baked Spinach and Eggs
35 Min
Chicken with Creamy Vegetable Sauce
50 Min
Steamed Carrot and Zucchini Tagliatelle
35 Min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 Min