Urządzenia i Akcesoria
Lamb Kebobs
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz.
6 portions
Składniki
-
raisins80 g
-
blanched almonds50 g
-
chilli powder (opcjonalnie)1 tsp
-
garlic cloves2
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)10 g
-
boneless lamb leg cubed (3 cm)500 g
-
unsalted butter soft15 g
-
nigella seeds1 tsp
-
ground coriander1 tsp
-
hot paprika1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
asafoetida1 pinch
-
stale bread torn in pieces50 g
-
garam masala2 tsp
-
fine sea salt2 tsp
-
medium egg1
-
plain flour2 Tbsp
-
vegetable oil3 Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
20 g
Kalorie
1611 kJ /
385 kcal
Tłuszcz
26 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
20 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Naan Bread with Onion and Cumin
2 godz.
Polenta with Rich Meat Ragu
1 godz. 10 min
Korean Fried Chicken
3 godz. 10 min
Southern-Style Fried Chicken & Sweetcorn
55 min
Piri Piri Chicken with Pickled Curry Beans
3 godz.
Beef and Feta Koftas
1 godz. 20 min
Chicken Tikka Masala
45 min
Traditional Samosa
1 godz. 30 min
Vegetable Samosa Filling
30 min
Devilled Chicken with Coleslaw
1 godz. 45 min
Chicken Balls in Tomato Sauce with Spaghetti
1 godz.
Chicken Shawarma with Moroccan Houmous and Chilli Sauce
2 godz. 25 min