Urządzenia i Akcesoria
Chicken with Peppers
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
vegetable oil40 g
-
onions cut in halves, sliced (5 mm)100 g
-
chicken breast cut in pieces (2 cm)500 g
-
mixed peppers cut in pieces (2 cm)400 g
-
water plus extra for cooking rice200 g
-
tomatoes cut in pieces200 g
-
paprika, hot1 tsp
-
paprika, sweet½ tsp
-
basil, dried1 tsp
-
oregano, dried1 tsp
-
salt plus extra for cooking rice1 tsp
-
ground pepper¼ tsp
-
1 chicken stock cube (for 0.5 l)chicken stock paste1 tsp
-
20 g tomato puréeTurkish red pepper paste mild (Biber salçası)20 g
-
rice250 g
-
water
-
salt
-
cornstarch20 g
-
water1 - 2 tbsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
36 g
Kalorie
2101 kJ /
502 kcal
Tłuszcz
12 g
Błonnik
5.6 g
Węglowodany
59 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken Adobo
1 godz. 25 min
Fish and potatoes with tomato sauce
50 min
Pasta Salad with Trout and Vegetables
45 min
Chicken with tomato sauce
1 godz.
Orange Salmon with Broccoli Couscous
25 min
Pasta salad with tuna and basil vinaigrette
30 min
Chicken chorizo and chickpea stew
40 min
Chicken Cacciatore
50 min
Coconut Pie
1 godz. 35 min
Tomato Basil Chicken Quiche
1 godz.
Beef and Tomato Stew
1 godz. 25 min
Stir-Fried Beef with Caponata
45 min