sous-vide慢煮肉眼牛排

4.7 55 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
2 人份

Składniki

  • 肉眼牛排 每片约200-220克,约1.5厘米厚
    2 片
  • 海盐 依个人口味调整
    2 小撮
  • 现磨黑胡椒粉 依个人口味调整
    2 小撮
  • 蒜头 压碎
    4 瓣
  • 无盐黄油 室温软化
    10 克
  • 新鲜百里香
    4 根
  • 1800 克
  • 柠檬汁 鲜榨的
    30 克

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 2 人份

Sód 4110.2 mg
Białko 73.4 g
Kalorie 2528 kJ / 604 kcal
Tłuszcz 21 g
Błonnik 1 g
Tłuszcz nasycony 8.8 g
Węglowodany 35 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...