豆豉蒸排骨

豆豉蒸排骨

4.7 48 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
6 人份

Składniki

  • 猪肋排 切块
    600 克
  • 小苏打 腌制排骨用
    1 小撮
  • 蒜头
    4 瓣
  • 豆豉
    30 克
  • 切丝
    5 克
  • 25 克
  • 淀粉
    10 克
  • ½ 茶匙
  • 2 茶匙
  • 花生酱
    2 茶匙
  • 蚝油
    1 茶匙
  • 蒸煮用
    1000 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 18.3 g
Kalorie 1608 kJ / 384 kcal
Tłuszcz 30.7 g
Błonnik 0.2 g
Węglowodany 8.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...