Urządzenia i Akcesoria
豆豉蒸排骨
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
6 人份
Składniki
-
猪肋排 切块600 克
-
小苏打 腌制排骨用1 小撮
-
蒜头4 瓣
-
豆豉30 克
-
姜 切丝5 克
-
油25 克
-
淀粉10 克
-
盐½ 茶匙
-
糖2 茶匙
-
花生酱2 茶匙
-
蚝油1 茶匙
-
水 蒸煮用1000 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
18.3 g
Kalorie
1608 kJ /
384 kcal
Tłuszcz
30.7 g
Błonnik
0.2 g
Węglowodany
8.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
食粤飘香
70 Przepisów
Chiny
Chiny