Urządzenia i Akcesoria
盐焗鸡
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 人份
Składniki
-
童子鸡800 - 900 克
-
盐焗粉30 克
-
葱 切段3 根
-
姜 切片30 克
-
小洋葱 切片20 克
-
油50 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
131.2 mg
Białko
36.8 g
Kalorie
2262.9 kJ /
540.9 kcal
Tłuszcz
42.3 g
Błonnik
0.3 g
Tłuszcz nasycony
10.1 g
Węglowodany
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
新年美食在家做
5 Przepisów
Chiny
Chiny