盐焗鸡

5.0 1 rating
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 人份

Składniki

  • 童子鸡
    800 - 900 克
  • 盐焗粉
    30 克
  • 切段
    3 根
  • 切片
    30 克
  • 小洋葱 切片
    20 克
  • 50 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 131.2 mg
Białko 36.8 g
Kalorie 2262.9 kJ / 540.9 kcal
Tłuszcz 42.3 g
Błonnik 0.3 g
Tłuszcz nasycony 10.1 g
Węglowodany 2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...