Urządzenia i Akcesoria
干烧大虾
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
3 人份
Składniki
-
蒜头15 克
-
油25 克
-
姜 切片15 克
-
葱 切末10 克
-
酒酿100 克
-
老抽5 克
-
辣椒酱 (选择湖南辣椒酱最佳)60 克
-
糖10 克
-
水40 克
-
生明虾 约(250克),开背去肠洗净6 - 8 个
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
12.5 g
Kalorie
885.7 kJ /
211.7 kcal
Tłuszcz
10.4 g
Błonnik
0.8 g
Węglowodany
16.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
品味江南
69 Przepisów
Chiny
Chiny