洋葱浓汤

洋葱浓汤

4.0 3 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
6 人份

Składniki

  • 格鲁耶尔乳酪(Gruyère cheese) 切块
    80 克
  • 洋葱 切块
    500 克
  • 橄榄油
    30 克
  • 黄油
    20 克
  • 依个人口味调整
    ½ 茶匙
  • 黑胡椒粉 依个人口味调整
    2 小撮
  • 面粉 (10克)
    2 茶匙
  • 900 克
  • 高汤块(每块溶于0.5升水) 鸡肉或牛肉风味
    1 块
    1 满茶匙 高汤酱, 鸡肉或牛肉风味
  • 法式长棍面包 硬面包或是其他硬壳欧式面包
    12 片

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 9 g
Kalorie 1034 kJ / 247 kcal
Tłuszcz 8 g
Błonnik 2.7 g
Węglowodany 28 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...