Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 200 g de leche condensada
- 40 g de mantequilla
- 5 g de vainilla líquida
- 50 g de pistachos (sin piel y sin sal)
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 2275 kJ / 543 kcal
- Białko
- 9.2 g
- Węglowodany
- 47.6 g
- Tłuszcz
- 35.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 19.1 g
- Błonnik
- 6.5 g
- Sód
- 61.9 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Salchichón de chocolate
3u. 10min
Turrón de almendra, ron y pasas
8 Std. 20 Min
Turrón de nata y arándanos
24h
Turrón de coco
35 Min
Crema catalana de chocolate
40 Min
Crema de chocolate
2 Std. 10 Min
Turrón crujiente de regalo
2 Std. 10 Min
Fudge de chocolate blanco y frambuesa
45 Min
Cremosos de tres chocolates y arena de cacao
4 Std. 20 Min
Fudge blanco con pistachos y arándanos
40 Min
Herraduras de mazapán
1 Std.
Turrón de bizcocho de chocolate y dulce de leche
25 godz. 15 min