Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 200 g de leche condensada
- 40 g de mantequilla
- 5 g de vainilla líquida
- 50 g de pistachos (sin piel y sin sal)
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 2275 kJ / 543 kcal
- Białko
- 9.2 g
- Węglowodany
- 47.6 g
- Tłuszcz
- 35.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 19.1 g
- Błonnik
- 6.5 g
- Sód
- 61.9 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Flan de chocolate y leche condensada
1h 25min
Cheesecake salado con tomates cherry
3u. 40min
Fudge blanco con pistachos y arándanos
40min
Florentinos
1h 15min
Vallobinas
55min
Galletas de leche condensada y dos chocolates
30min
Bavaroise de chocolate con salsa de toffee al café
4 Std. 50 Min
Bavaroises de chocolate con menta
2h 15min
Barritas de chocolate y caramelo
4h 30min
Salchichón de chocolate
3h 10min
Muffins de chocolate con corazón de frambuesa
1h 15min
Galletas de chocolate craqueladas
4h