Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Macarons de coco
- 60 g de almendra molida
- 140 g de azúcar glas
- 1 cucharada de coco rallado
- 2 claras de huevo (60 g)
- 20 g de azúcar
- 1 pellizco de sal
Helado de coco
- 100 g de azúcar glas
- 400 g de leche de coco congelada en cubitos
- 1 clara de huevo pasterizada
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 375 kJ / 90 kcal
- Białko
- 1.13 g
- Węglowodany
- 9.5 g
- Tłuszcz
- 5.24 g
- Błonnik
- 1.33 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tiras de frutas deshidratadas (Leather fruit)
4 Std. 30 Min
Bolitas de melón en gelatina de menta
2 Std. 30 Min
Tarta de limón y merengue
2 Std. 10 Min
Banana foster
20 Min
Helado de menta y chocolate
8 Std. 15 Min
Cúpula crujiente de chocolate blanco con mousse de frutos rojos y corazón de fresa
7 Std. 25 Min
Tarta de merengue y coco
4 Std.
Merengues con nata y coco
6h 30min
Soufflé de nueces
1 Std. 15 Min
Pie de chocolate y merengue
10 Std.
Macarons de avellana
2 Std. 20 Min
Macarons
2 Std. 30 Min