Urządzenia i Akcesoria
Sous-vide Birnen mit Zimtsauce
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
4 Portionen
Składniki
-
Birnen (festfleischige Sorte), reif4
-
Zucker80 - 100 g
-
natürlicher Vanilleextrakt1 TL
-
Zimt, gemahlen1 ½ TL
-
1 gestr. TL ZitronensäureZitronensaft30 g
-
Wasser bis zur Maximummarkierung
-
Mandelblättchen4 - 6 EL
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Sód
3 mg
Białko
0.6 g
Kalorie
614 kJ /
146 kcal
Tłuszcz
0.3 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
36 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Sous-vide
8 Przepisów
Austria
Austria
Może spodoba Ci się również...
Slow Cooking Rotweinbirnen
5 godz.
Sous-vide Rindersteak (rare) mit Sauce Béarnaise
2 godz. 20 min
Sous-vide Hendlroulade mit roter Paprikasauce
2 godz. 30 min
Sous-vide Teriyaki Lachs
1 godz. 20 min
Zottelige Kokosmonster
9 godz. 30 min
Eier in Dijonnaise
35 min
Zitronenlimonade mit Crushed Ice
5 min
Acarayés mit Garnelen, scharfer Mojo und Tomatenvinaigrette
13 godz. 10 min
Glasierte Babykarotten
25 min
Fruchtiges Pulled Pork
9 godz. 10 min
Marokkanischer Hendltopf "Ras el-Hanout" mit Reis
1 godz. 40 min
Pappardelle al Ragù
4 godz.