![Sautéing 14 oz Carrots Sautéing 14 oz Carrots](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/cea55b75-ef1d-4277-afe5-5ecd0f06f2b9/Derivates/7fdd34ae-34a4-4f16-ad6f-0df2d006fcc5.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
½
oz oil
lub ½ oz extra virgin olive oil - 14 oz carrots, sliced on the bias (¼ in.)
- Wartości odżywcze
- na 14 oz
- Kalorie
- 1293 kJ / 309 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 20 g
- Tłuszcz
- 20 g
- Tłuszcz nasycony
- 1 g
- Błonnik
- 14.4 g
- Sód
- 240 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mixed Mushroom Sauté
30 Min
Steamed Carrots
25 Min
Steamed Carrot Slices
25 Min
Steamed Baby Potatoes
30 Min
Sautéing Onions and Garlic
20 Min
Steamed Cubed Potatoes
40 Min
Sautéing 7 oz Julienned Carrots
15 Min
Sautéing 7 oz Bell Pepper
20 Min
Sautéing 7 oz Carrots
15 Min
Steamed Asparagus
35 Min
Sautéing 16 oz Brussels Sprouts
30 Min
Broccoli Sauté
20 Min