Urządzenia i Akcesoria
Egg Salad
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
6 portions
Składniki
-
water35 oz
-
large eggs8
-
parsley leaves½ oz
-
celery cut into pieces (½ in.)3 ½ oz
-
dill pickles cut into pieces (1 in.)4 oz
-
green onions cut into pieces (1 in.)1 ½ oz
-
mayonnaise3 oz
-
Dijon mustard2 tsp
-
celery salt½ tsp
-
bread, toasted12 slices
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
568 mg
Białko
13 g
Kalorie
1289 kJ /
308 kcal
Tłuszcz
19 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Węglowodany
22 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Three Egg French Omelet
30 min
Coleslaw
10 min
Avocado Tuna Salad
5 min
Mushroom Fettuccini
40 min
Roasted Potato Salad
1 godz.
Cheesy Zucchini Pappardelle
50 min
Egg Salad Sandwiches
25 min
White Fish Salad
35 min
Creamy Broccoli Salad
10 min
Brown Rice Salad with Turmeric Dressing
1 godz.
Biltmore Broccoli and Cheddar Soup
45 min
Oatmeal
15 min