Urządzenia i Akcesoria
Kimchi Risotto
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
shallots halved4 oz
-
ginger cut into pieces½ oz
-
lemongrass, fresh thinly sliced in rounds½ oz
-
garlic cloves2
-
vegetable oil1 oz
-
kimchi6 oz
-
risotto rice11 oz
-
vegetable stock27 oz
-
English cucumber halfmoon slices, cut on the bias4 oz
-
dried kimchi flakes to garnish
-
green onion sliced on the bias, to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
530 mg
Białko
7 g
Kalorie
1674 kJ /
400 kcal
Tłuszcz
8 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
74 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Taste of Time
10 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Caprese Style Baked Spiralized Vegetables
45 min
Tagliatelle with Pea Pesto and Poached Eggs
45 min
Mushroom Spinach Phyllo Cups
1 godz. 10 min
Sweet Corn Risotto with Grilled Zucchini
30 min
Chili and Peanut Noodles with Tofu and Chili Garlic Oil
30 min
One-Pot Barley and Vegetables
1 godz. 10 min
Kaiyang Cabbage (Savory Stir-Fried Cabbage)
35 min
Eggplant Sauté
30 min
Gochujang Ramen Noodles
30 min
Mushroom Ragu with Zoodles
40 min
Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
45 min
Tofu Ramen Bowl
55 min