Kimchi Risotto
TM6 TM5

Kimchi Risotto

4.5 (31 ocen)

Składniki

  • 4 oz shallots, halved
  • ½ oz ginger, cut into pieces
  • ½ oz lemongrass, fresh, thinly sliced in rounds
  • 2 garlic cloves
  • 1 oz vegetable oil
  • 6 oz kimchi
  • 11 oz risotto rice
  • 27 oz vegetable stock
  • 4 oz English cucumber, halfmoon slices, cut on the bias
  • dried kimchi flakes, to garnish
  • green onion, sliced on the bias, to garnish

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1674 kJ / 400 kcal
Białko
7 g
Węglowodany
74 g
Tłuszcz
8 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Błonnik
4 g
Sód
530 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy