Urządzenia i Akcesoria
Kimchi Risotto
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
shallots halved4 oz
-
ginger cut into pieces½ oz
-
lemongrass, fresh thinly sliced in rounds½ oz
-
garlic cloves2
-
vegetable oil1 oz
-
kimchi6 oz
-
risotto rice11 oz
-
vegetable stock27 oz
-
English cucumber halfmoon slices, cut on the bias4 oz
-
dried kimchi flakes to garnish
-
green onion sliced on the bias, to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
530 mg
Białko
7 g
Kalorie
1674 kJ /
400 kcal
Tłuszcz
8 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
74 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Taste of Time
10 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Miso soup, Sake seafood with rice
1 godz. 5 min
Miso Mushroom Toast with Tahini Yogurt
45 min
Vegetarian Japchae
45 min
Fragrant Coconut Fish Soup with Sweet Potato
45 min
Green Shakshuka
40 min
Kale Quinoa Green Goddess Salad (Bill Yosses)
1 godz. 20 min
Mushroom Fettuccini
40 min
Kaiyang Cabbage (Savory Stir-Fried Cabbage)
35 min
Salmon Miso Soup
30 min
Thai Coconut Lemongrass Chicken Soup
50 min
Tteokbokki (Korean Spicy Rice Cakes)
30 min
Black Rice Bowl with Chicken and Mushrooms
40 min