Urządzenia i Akcesoria
Miso Glazed Eggplant with Cucumber Salad
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
Eggplant
-
garlic clove1
-
fresh ginger½ oz
-
sugar1 oz
-
red miso (or akamiso)3 oz
-
mirin2 oz
-
sesame oil1 tsp
-
eggplants Ichiban Japanese4
-
vegetable oil to brush
Cucumber Salad
-
English cucumber (approx. 10 oz)1
-
red onion2 oz
-
rice wine vinegar2 oz
-
sugar1 tsp
-
sesame oil2 tsp
-
chili flakes1 pinch
-
fresh cilantro, chopped½ oz
-
sesame seeds to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
9 g
Kalorie
1125 kJ /
269 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
19 g
Węglowodany
51 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Basil Pesto
10min
Tagliatelle with Porcini Mushrooms
1h
Vegan "Crab" Cakes
1h 10min
Eggless Pasta
45min
Purple Cauliflower Soup
25min
Green Tea Salmon with Asian Slaw
1h 20min
Eggplant and Tomato Pasta
45min
Eggplant Sauté
30min
Sausage Stuffed Kabocha
2h 45min
Lobster Tails with Black Bean Chili Sauce
40min
Curry, Ginger Kabocha Squash Soup
50min
Eggplant "Meatballs" with Romesco Sauce
2h 45min