Urządzenia i Akcesoria
Miso Glazed Eggplant with Cucumber Salad
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
Eggplant
-
garlic clove1
-
fresh ginger½ oz
-
sugar1 oz
-
red miso (or akamiso)3 oz
-
mirin2 oz
-
sesame oil1 tsp
-
eggplants Ichiban Japanese4
-
vegetable oil to brush
Cucumber Salad
-
English cucumber (approx. 10 oz)1
-
red onion2 oz
-
rice wine vinegar2 oz
-
sugar1 tsp
-
sesame oil2 tsp
-
chili flakes1 pinch
-
fresh cilantro, chopped½ oz
-
sesame seeds to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
9 g
Kalorie
1125 kJ /
269 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
19 g
Węglowodany
51 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Seared Scallops with Sweet Potato Purée
30 Min
Mustard-Dill Sauce
2 Std. 15 Min
Vegan "Crab" Cakes
1 Std. 10 Min
Moroccan Lamb and Eggplant with Couscous
1 Std. 10 Min
Lamb with Artichoke and Spinach Purée
45 Min
Jalapeño XO Sauce with Scallops and Black Rice (Thomas Lim)
14 Std. 10 Min
Curry, Ginger Kabocha Squash Soup
50 Min
Broccoli Pizza Crust with Cheese
1 Std.
Eggplant Sauté
30 Min
Sausage Stuffed Kabocha
2 Std. 45 Min
Cioppino
55 Min
Carrot, Miso and Ginger Dressing
5 Min