
Urządzenia i Akcesoria
Red Pepper and Tomato Soup (TM5)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
lentils40 g
-
garlic cloves2
-
onions quartered50 g
-
red peppers quartered (approx. 2 peppers)200 g
-
olive oil50 g
-
ripe tomatoes cut in pieces (2 cm)400 g
-
vegetable stock paste, homemade1 heaped tsp
-
water400 g
-
fine sea salt or to taste1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
ground cayenne pepper (opcjonalnie)¼ tsp
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
187.4 kcal /
784 kJ
Białko
4.1 g
Tłuszcz
12.9 g
Węglowodany
15.1 g
Błonnik
3.7 g
Tłuszcz nasycony
1.8 g
Sód
483.4 mg