Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Gelatina de mermelada
- 6 hojas de gelatina
- 150 g de mermelada de frambuesas
- 250 g de zumo de arándanos rojos
- 1 cucharadita de agaragar (3 g)
Plancha de bizcocho genovés
- 4 huevos
- 120 g de azúcar
- 120 g de harina de repostería
- 1 pellizco de sal
Merengue de mermelada y montaje
- 100 g de mermelada de frambuesas
- 60 g de azúcar
- 40 g de agua
- 2 claras de huevo
- 2 - 3 gotas de colorante rojo (opcjonalnie)
- 24 frambuesas
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 387 kJ / 92 kcal
- Białko
- 2.2 g
- Węglowodany
- 18.4 g
- Tłuszcz
- 1.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.3 g
- Błonnik
- 0.4 g
- Sód
- 52.9 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Milhojas de chocolate y nata
2 Std. 30 Min
Tarta de limón y merengue
3hod.
Merengue italiano
20 Min
Merengue francés
2小时 15 分钟
Tarta de limón y merengue
2小时 10 分钟
Tarta de merengue y fresas
1 Std. 10 Min
Fault line cake de melocotón y naranja
6h
Minirelámpagos de chocolate con nata de maracuyá
1 Std. 30 Min
Candy corn pudding
1 Std. 50 Min
Tarta de piña y coco con frosting de rosas
5h
Brazo de gitano nevado con frambuesas
25h 40min
Tarta de piña al revés
40min