Urządzenia i Akcesoria
椰子糯米饭配椰子糖浆
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz.
12 个
Składniki
椰子糖浆
-
椰浆400 克
-
红糖200 克
椰子糯米饭
-
糯米200 克
-
椰浆200 克
-
细砂糖100 克
-
盐¼ 茶匙
-
芭蕉叶 修剪成20×20厘米的正方形(见要诀)12 张
-
水 蒸煮用1000 克
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 个
Sód
43.6 mg
Białko
2.5 g
Kalorie
1134.8 kJ /
271.5 kcal
Tłuszcz
12.1 g
Błonnik
1.2 g
Tłuszcz nasycony
8.2 g
Węglowodany
40.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
东南亚风味在家做
10 Przepisów
Chiny
Chiny