泰式打抛猪肉手卷

泰式打抛猪肉手卷

5.0 2 rating
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 35 min
10 人份

Składniki

  • 蒜头
    10 克
  • 新鲜辣椒 去籽切小段
    1 根
  • 15 克
  • 猪肉肉糜
    300 克
  • 泰式辣酱
    1 茶匙
  • ½ 茶匙
  • 酱油
    15 克
    15 克 生抽
  • 胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • 九层塔 取叶片切碎,多留几片完整叶片装饰用
    5 - 6 根
  • 米酒
    1 汤匙
  • 冰激凌甜筒
    10 个
  • 卷心菜 洗净擦干,切细丝
    2 - 3 片
  • 泰式甜辣酱 沾食用
    适量
  • 新鲜罗勒叶
    1 - 2 片

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 5.5 g
Kalorie 859 kJ / 205 kcal
Tłuszcz 15.3 g
Błonnik 0.2 g
Węglowodany 11.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...