Urządzenia i Akcesoria
泰式打抛猪肉手卷
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 35 min
10 人份
Składniki
-
蒜头10 克
-
新鲜辣椒 去籽切小段1 根
-
油15 克
-
猪肉肉糜300 克
-
泰式辣酱1 茶匙
-
糖½ 茶匙
-
15 克 生抽酱油15 克
-
胡椒粉¼ 茶匙
-
九层塔 取叶片切碎,多留几片完整叶片装饰用5 - 6 根
-
米酒1 汤匙
-
冰激凌甜筒10 个
-
卷心菜 洗净擦干,切细丝2 - 3 片
-
泰式甜辣酱 沾食用适量
-
新鲜罗勒叶1 - 2 片
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
5.5 g
Kalorie
859 kJ /
205 kcal
Tłuszcz
15.3 g
Błonnik
0.2 g
Węglowodany
11.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
悠闲下午茶
9 Przepisów
Chiny
Chiny