Urządzenia i Akcesoria
广式奶黄流心月饼
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 8 godz. 10 min
12 块
Składniki
-
水200 克
-
咸蛋黄5 颗
-
白酒适量
流心馅
-
稀奶油40 克
-
奶粉10 克
-
细砂糖15 克
奶黄馅
-
低筋面粉40 克
-
细砂糖35 克
-
奶粉20 克
-
鸡蛋(约53-63克)2 颗
-
稀奶油140 克
饼皮
-
黄油90 克
-
低筋面粉140 克
-
奶粉20 克
-
鸡蛋(约53-63克)1 颗
组合
-
面粉 手粉适量
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 块
Sód
64.1 mg
Białko
6.1 g
Kalorie
1102.5 kJ /
263.8 kcal
Tłuszcz
17.3 g
Błonnik
0.2 g
Tłuszcz nasycony
7.2 g
Węglowodany
20.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
中国月饼地图
9 Przepisów
Chiny
Chiny
饼香月圆
6 Przepisów
Chiny
Chiny