Urządzenia i Akcesoria
紫薯牛奶冰皮月饼
Przygotowanie 50 min
Czas całkowity 6 godz. 20 min
24 个
Składniki
紫薯内馅
-
水720 克
-
紫薯 去皮切小块250 克
-
糖100 克
-
玉米淀粉50 克
-
马铃薯淀粉2 茶匙
-
炼乳25 克
牛奶冰皮
-
色拉油40 克
-
糯米粉90 克
-
粘米粉70 克
-
澄面40 克
-
糖粉80 克
-
牛奶370 克
-
水 蒸煮用500 克
制作
-
糯米粉 提前炒熟做手粉
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 个
Białko
1.2 g
Kalorie
430.3 kJ /
102.8 kcal
Tłuszcz
2.4 g
Błonnik
0.2 g
Węglowodany
19.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
五彩月饼
9 Przepisów
Chiny
Chiny
饼香月圆
6 Przepisów
Chiny
Chiny