Urządzenia i Akcesoria
Sautéing 7 oz Carrots
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
7 oz
Składniki
-
½ oz extra virgin olive oiloil½ oz
-
carrots sliced on the bias (¼ in.)7 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 7 oz
Sód
120 mg
Białko
2 g
Kalorie
835 kJ /
199 kcal
Tłuszcz
15 g
Błonnik
7.2 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
10 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sautéing 14 oz Julienned Carrots
20 min
Sautéing Red Pepper with Onions
25 min
Sautéing Vegetable Mixture
30 min
Mirepoix or Vegetables for Soup or Stew
25 min
Sautéing 7 oz Zucchini
20 min
Sautéing 7 oz Bell Pepper
20 min
Sautéing 14 oz Carrots
20 min
Mixed Mushroom Sauté
30 min
Sautéing Onions and Garlic
20 min
Sautéing 7 oz Onions
20 min
Sautéed Cauliflower
25 min
Lemony Green Beans
20 min