Kartoffel-Spinat-Salat mit getrockneten Tomaten

Kartoffel-Spinat-Salat mit getrockneten Tomaten

4.6 446 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
6 Portionen

Składniki

  • Drillinge geviertelt
    1000 g
  • Salz
    2 TL
  • Wasser
    1200 g
  • Pinienkerne
    50 g
  • Spinatblätter, frisch grob zerzupft,
    150 g
    100 g Babyspinat
  • rote Zwiebel halbiert
    1
  • Knoblauchzehe
    1
  • getrocknete Tomaten in Öl, abgetropft
    50 g
  • Olivenöl
    50 g
  • Balsamico, hell
    20 g
  • Pfeffer
    ½ TL
  • Feta zerbröselt
    200 g

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 Portion

Białko 11 g
Kalorie 1663 kJ / 398 kcal
Tłuszcz 30 g
Błonnik 4.6 g
Węglowodany 30 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...