Urządzenia i Akcesoria
Blumenkohl-Hummus
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
10 Portionen
Składniki
-
Wasser500 g
-
Salz2 TL
-
Blumenkohlröschen600 g
-
Kreuzkümmelsamen1 TL
-
Korianderkörner1 TL
-
Tahin50 g
-
Zitrone, unbehandelt 1 TL Schale fein abgerieben und Saft ausgepresst1
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
3 g
Kalorie
204 kJ /
49 kcal
Tłuszcz
3 g
Błonnik
2.1 g
Węglowodany
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Let's Go Veggie!
58 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Kürbis-Kichererbsen-Hummus
1 godz. 15 min
Pilz-Dip mit Sonnenblumenkernen
30 min
Avocado-Erbsen-Hummus
30 min
Weiße-Bohnen-Dip
20 min
Cashew-Aufstrich
32 godz.
Kichererbsenfladenbrot mit Curry-Gemüsedip
50 min
Tofu-Aufstrich mediterran
5 min
Kürbis-Baba-Ganoush
35 min
Hanfsamen-Sauerkraut Cracker
1 godz.
Grüne Erbsen-Hummus
20 min
Hummus von Rote Bete
15 min
Feuriger Bohnenaufstrich (vegan)
10 min