Urządzenia i Akcesoria
Ventagli di pasta sfoglia
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
26 pezzi
Składniki
-
200 g di burro semicongelato
-
200 g di farina per torte + q.b.
-
90 g di acqua molto fredda
-
½ cucchiaino di sale
-
200 g di zucchero
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Białko
0.8 g
Kalorie
479 kJ /
114 kcal
Tłuszcz
6.5 g
Błonnik
0.3 g
Węglowodany
13.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Pic nic
10 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Gelato di soia
15 min
Morettini
3 godz. 10 min
Sciroppo di fragole vanigliato
35 min
Gelato al caramello con popcorn
8 godz.
Sgonfiotti fritti
Brak ocen
Baci di dama calabresi
1 godz.
Ciambelle salate farcite
4 godz. 5 min
Muffin gufetti
1 godz. 40 min
Cono graffa
1 godz.
Crocchette di tonno
10 godz.
Girelle al cioccolato
9 godz. 40 min
Crackers all'olio extravergine di oliva
3 godz.