![Ventagli di pasta sfoglia Ventagli di pasta sfoglia](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/20d85108-9663-4d86-9251-b26147ccfb4a/Derivates/efb7ccfc-1c97-40aa-bfc7-307f5041ff6e.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g di burro semicongelato
- 200 g di farina per torte + q.b.
- 90 g di acqua molto fredda
- ½ cucchiaino di sale
- 200 g di zucchero
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 479 kJ / 114 kcal
- Białko
- 0.8 g
- Węglowodany
- 13.2 g
- Tłuszcz
- 6.5 g
- Błonnik
- 0.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Profiteroles
2h
Biscotti al burro
50 Min
Biscotti farciti
1h 50min
Torta alla pasta di mandorle
1 Std.
Éclair di primavera alla verbena
Brak ocen
Bon bon ripieni di gianduia
1h 30min
Uova sode dolci
1 Std. 20 Min
Bon bon al cioccolato bianco
4h
Bavarese al mandarino
4 godz. 45 min
Crème caramel
3 Std. 45 Min
Cannoncini alla crema
3h
Canestrelli
1h 50min