Urządzenia i Akcesoria
Ventagli di pasta sfoglia
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
26 pezzi
Składniki
-
200 g di burro semicongelato
-
200 g di farina per torte + q.b.
-
90 g di acqua molto fredda
-
½ cucchiaino di sale
-
200 g di zucchero
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Białko
0.8 g
Kalorie
479 kJ /
114 kcal
Tłuszcz
6.5 g
Błonnik
0.3 g
Węglowodany
13.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Pic nic
10 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Frollini classici al burro
50 min
Ciabatte (di Luca Montersino)
14 godz. 15 min
Panini rosette
23 godz. 20 min
Gnocco fritto modenese
35 min
Panini al latte
4 godz. 50 min
Casoncelli ripieni di salsiccia e patate
1 godz. 30 min
Piccoli filoni alle olive verdi
2 godz. 30 min
Pagnotta casereccia
5 godz. 10 min
Mantovanine
2 godz. 45 min
Ciabattine veloci
3 godz. 10 min
Panini all'olio
3 godz. 10 min
Rosette
5 godz. 20 min