Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g de pasas sin semillas
- 150 g de vino blanco
- 12 filetes de lomo de cerdo (aprox. 1 kilo)
- 250 g de cebolla en cuartos
- 50 g de aceite de oliva
- 40 g de miel
- 10 g de vinagre
- 200 g de agua
- 1 - 2 pellizcos de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- 10 g de maicena
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1613.8 kJ / 386 kcal
- Białko
- 30.8 g
- Węglowodany
- 13.5 g
- Tłuszcz
- 23.2 g
- Błonnik
- 1.2 g
Alternatywne przepisy
Jamoncitos de pollo al vino blanco
40min
Cinta de lomo a la miel con pasas (HESTAN CUE)
25min
Solomillo de cerdo a la naranja
40min
Pollo a la mostaza
30min
Muslos de pollo con salsa de ajillo
40min
Tacos de solomillo ibérico a la mostaza
30min
Pechugas de pollo con salsa de avellanas y chocolate
30min
Patatas rellenas de carne con cebolla caramelizada
1h
Secreto ibérico con salsa bigarrada
45min
Albóndigas con salsa de vino tinto
40min
Costillas de cerdo con miel y mostaza con patatas estilo americano
1h
Solomillo al whisky
45min