Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 120 g de tomate maduro pelado y en trozos
- 100 g de cebolla en trozos
- 80 g de pimiento verde en trozos
- 60 g de aceite de oliva
- 1 cucharadita de sal
- 1000 g de agua
- 600 g de patatas chascadas en trozos
- 500 g de pescado blanco limpio sin piel en trozos
- 3 ramitas de perejil fresco picado (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1142.3 kJ / 273.3 kcal
- Białko
- 23 g
- Węglowodany
- 17.4 g
- Tłuszcz
- 12.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.9 g
- Błonnik
- 2.5 g
- Sód
- 349.8 mg
Alternatywne przepisy
Rosada al vapor con almejas y salsa de verduras
25min
Guiso de patatas con magro
1h
Lomo de cerdo con tomate
45min
Sopa de picadillo con garbanzos
1h
Estofado de cerdo con menestra de verduras
1h 15min
Cazuela de patatas con pollo para dos
45min
Gazpachuelo
35min
Magras con tomate
40min
Porra antequerana
1sa 10 dk
Mero en amarillo
45min
Arroz con higaditos de pollo
1 Std. 20 Min
Solomillo al whisky
45min