Urządzenia i Akcesoria
Jagodowa pianka
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
8 porcji
Składniki
-
140 g cukru
-
500 g owoców jagodowych, mieszanych, mrożonych
-
10 - 30 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego10 - 30 g soku z limonki, świeżo wyciśniętego
-
1 białko schłodzone
-
owoce jagodowe, świeże do dekoracji (ok. 100 g)
-
liście mięty, świeże do dekoracji
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
6.3 mg
Białko
0.8 g
Kalorie
442.2 kJ /
105.7 kcal
Tłuszcz
0.2 g
Błonnik
1.5 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
26.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Gotowanie na parze 6 bananów z czekoladowym nadzieniem
20 min
Mus czekoladowy
3 godz. 20 min
Mleczna pianka
3 godz. 10 min
Sorbet owocowy
5 min
Lody owocowe
5 min
Mus kawowy (bez cukru)
1 godz. 15 min
Lody lawendowe
10 godz. 50 min
Ciepłe lody
40 min
Parfait z pestek dyni
6 godz. 25 min
Crémeux czekoladowe
3 godz. 15 min
Słodki pudding toffi
1 godz.
Mus z owoców jagodowych
4 godz. 40 min