
Urządzenia i Akcesoria
Coleslaw
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
6 porcji
Składniki
-
majonezu75 - 100 g
-
soli¾ łyżeczki
-
pieprzu czarnego, mielonego½ łyżeczki
-
soku z cytryny, świeżo wyciśniętego10 g
-
octu jabłkowego10 g
-
miodu15 g
-
białej kapusty bez twardych części, pokrojonej na 4 cm kawałki400 g
-
marchewki pokrojonej na 4 cm kawałki120 g
-
cebuli pokrojonej na 4 cm kawałki70 - 80 g
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
139.7 kcal /
584.5 kJ
Białko
1.2 g
Tłuszcz
11.4 g
Węglowodany
9.3 g
Błonnik
2.5 g
Tłuszcz nasycony
1.7 g
Sód
401.4 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Orientalna surówka z kapusty (TM6)
1 godz. 10 min
Coleslaw z czerwonej kapusty
15 min
Surówka wielowarzywna
10 min
Surówka z kapusty pekińskiej i koperku
5 min
Surówka z młodej kapusty
20 min
Surówka z czerwonej kapusty
15 min
Surówka z marchewki i pora
15 min
Surówka z kiszonych ogórków
15 min
Surówka brokułowo-kalafiorowa
5 min
Surówka brokułowa całoroczna
10 min
Surówka brokułowa wiosenna
10 min
Surówka z kiszonej kapusty
15 min