Ryż do sushi

Ryż do sushi

4.9 1.0K ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
1200 g

Składniki

  • 500 g ryżu do sushi
  • 1300 g wody
  • 1 łyżeczka soli
  • 2 łyżeczki cukru
  • 4 łyżki octu ryżowego

Wartości odżywcze na 100 g

Kalorie 152.8 kcal / 639.4 kJ
Białko 2.8 g
Tłuszcz 0.3 g
Węglowodany 33.5 g
Błonnik 0 g
Tłuszcz nasycony 0.1 g
Sód 198.9 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...