Urządzenia i Akcesoria
Mick's ciabatta rolls
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 21 godz. 20 min
9 portions
Składniki
Poolish
-
baker's flour270 g
-
warm water270 g
-
dried instant yeast1 pinch
Dough
-
water300 g
-
olive oil20 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
baker's flour plus extra for dusting500 g
-
sea salt2 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
498.8 mg
Białko
10.1 g
Kalorie
1369.6 kJ /
326.1 kcal
Tłuszcz
3.3 g
Błonnik
3.5 g
Tłuszcz nasycony
0.5 g
Węglowodany
61.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Iraqi cheese pies (Cheese chureck)
1 godz. 40 min
Rustic bread
2 godz.
Cheat's sourdough
74 godz.
Naan bread
2 godz. 40 min
Focaccia
2 godz. 5 min
Baguette
3 godz. 45 min
Fresh pasta dough
1 godz.
Brioche burger buns
2 godz. 10 min
Artisan potato bread
2 godz. 5 min
Moreish mix (aka - the perfect snack mix)
3 godz. 30 min
Marinated feta cheese
170 godz.
Flour tortillas
1 godz. 10 min