Urządzenia i Akcesoria
Mini chocolate cakes
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
8 portions
Składniki
-
butter softened, cut into pieces, plus extra for greasing140 g
-
plain flour200 g
-
brown sugar280 g
-
cocoa powder70 g
-
bicarbonate of soda1 tsp
-
warm water200 g
-
canola oil70 g
-
eggs2
-
buttermilk150 g
-
natural vanilla extract1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
180.8 mg
Białko
4.7 g
Kalorie
1099.8 kJ /
261.9 kcal
Tłuszcz
15.1 g
Błonnik
1.4 g
Tłuszcz nasycony
9.3 g
Węglowodany
27.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Red Velvet Cupcakes
1 godz.
Chocolate butter cream
10 min
Strawberry champagne cake
3 godz. 10 min
Berry and cream sponge "omelettes"
25 min
Whoopie pies
1 godz. 20 min
Buttercream icing
5 min
Gluten free Classic Polish "tort"
2 godz. 25 min
Sugar-free layered lamingtons
55 min
Chocolate cream pie
4 godz. 15 min
Basic vanilla cupcakes
35 min
Pistachio cream
15 min
Cream cheese frosting
5 min