Pães de cenoura e cereais

Pães de cenoura e cereais

4.0 1 ocena
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 15 godz.
8 unidades

Składniki

Massa demolhada a frio
  • sementes de abóbora
    50 g
  • semente de girassol
    50 g
  • água
    40 g
  • sal
    1 c. chá de
Massa-mãe de trigo
  • água
    200 g
  • isco (massa-mãe de trigo e maçã)
    10 g
  • farinha tipo 65
    200 g
Massa principal
  • Azeite q.b. p/ untar
  • semente de girassol
    20 g
  • flocos de aveia
    20 g
  • sementes de abóbora
    30 g
  • cenoura cortada em pedaços
    110 g
  • água mais q.b. p/ pincelar e p/ vapor
    150 g
  • fermento de padeiro fresco
    5 g
  • farinha integral (ver dica)
    100 g
  • farinha tipo 65 mais q.b. p/ polvilhar
    140 g
  • sal
    1 c. chá de

Wartości odżywcze na 1 unidade

Kalorie 325 kcal / 1326 kJ
Białko 12 g
Tłuszcz 10 g
Węglowodany 42 g
Błonnik 5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...